Reglement

JEUGD  REGLEMENT
Binnen iedere club zijn er afspraken en regels nodig. In dit reglement zijn afspraken en informatie opgenomen voor de jeugdleden van BC Hoeven (en hun ouders/begeleiders). 

BC Hoeven vindt het belangrijk dat ieder jeugdlid de basisslagen en spelregels leert. Hierbij speelt plezier in bewegen een belangrijke rol.


TRAINING ALGEMEEN
-    Beginnen: Iedereen dient om uiterlijk18.45 omgekleed in de zaal aanwezig te zijn.
-    Inzet: Van iedereen wordt een sportieve inzet verwacht gedurende de gehele training. Het niet volgen van de oefeningen en het  veroorzaken van onrust tijdens de training wordt niet toegestaan. 
-    Blessures: Beperkte deelname aan de training door blessures vooraf aan trainers melden.
-    Afmelding: Per email of whatsapp naar de groepsapp. 
-    Te laat: Weet je op voorhand dat je te laat komt, stuur een whatsapp naar de groepsapp. Is de warming-up al voorbij, dan ga je  deze zelfstandig uitvoeren.
-    Toiletgebruik: Indien je gedurende de training naar het toilet moet, vraag je dit eerst.
-    Pauze: Tijdens  de  pauze blijft iedereen in de zaal. Hier kun en mag wat drinken. Je dient de zaal wel netjes te houden en afval  in de prullenbak te gooien.
-    Kantine: Tijdens de speeltijd van de jeugdleden wordt geen gebruik gemaakt van de kantine.
-    Kleding: Sportkleding met binnensportschoenen zijn verplicht.
-    Telefoons: tijdens de trainingen maken we geen gebruik van de telefoons. Tijdens de pauze mag je de telefoon wel gebruiken,    maar geen spelletjes spelen.
-    Toeschouwers: We vinden het hartstikke leuk als er toeschouwers (ouders, vrienden of vriendinnen) komen. Deze dienen tijdens de training gebruik te maken van de tribune en mogen de training niet verstoren.
-    Misdragen: Misdraag je jezelf gedurende de training zal je eerst aangesproken worden, heeft dit geen effect dan wordt je op de  bank gezet voor een time-out. Gedraag je jezelf nog steeds niet, dan wordt je naar huis gestuurd. 
   Racket: BC Hoeven stelt een racket beschikbaar om te gebruiken gedurende de training.
-    Vragen: Als je ergens mee zit of je hebt een vraag kun je deze altijd stellen aan een trainer.
-    Shuttles: Na het einde van de training neemt iedereen de shuttles van de baan mee en ruimt ze op in de opbergkrat 

SENIOR  REGLEMENT volgt nog.